IT Career Fair: открийте своите бъдещи колеги и служители

IT Career Fair: открийте своите бъдещи колеги и служители. Резултатите от работата на всяка фирма зависи от способностите и сплотеността на екипа ѝ. В днешно време, всеки образован човек има възможността да потърси мястото си в професионалния свят. Но търсенето е двустранно и Вие като работодатели сте се уверили, че намирането на точната личност, която да се присъедини към екипа Ви и да бъде на мястото си, не е толкова лесно.

Позициите в IT бизнеса изглеждат апетитни за мнозина, поради атрактивното си заплащане. Но срещу всяко заплащане стоят усърдна работа и постоянство. Вие търсите онзи утвърден специалист, който заслужава заплащането си и ще вдигне качеството на предлаганите от Вас услуги? Или млад и амбициозен човек с богати лични способности, на когото да предложите първата работна позиция в живота, която да го развие и утвърди?

Решението е Ваше, а начинът можем да го предложим ние: чрез едноседмичното изложение Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019. То ще се проведе от 23-ти до 28-ми септември, на 75-я международен технически панаир в Пловдив.

Какво представлява събитието?

Основна цел на изложението е да представи последните иновативни решения в технологичния свят. Ще присъстват водещи компании – наши и чужди, които освен, че ще презентират продуктите и услугите си, ще имат възможността да се срещат помежду си и да обменят ценен опит.

Друг основен акцент е провеждането на специалната кариерна зона – IT Career Fair – която ще даде възможността на много фирми от сектора да обявят свободни работни места или стажантски позиции.

Очаква се събитието да бъде посетено от много млади хора, които очакват своя първи шанс, но също така и от тесни специалисти, търсещи нови партньори и професионални хоризонти.

Защо да участваме?

Заявявайки участие, Вие ще се присъедините към един от най-големите проекти в България, посветен на дигиталните технологии. Панаирът миналата година успя да привлече над 28 000 присъстващи, близо 600 от тях – изложители. Гостуваха 236 лектори и се обсъдиха 133 теми по актуални въпроси от сферата на дигиталния свят.

Освен, че ще срещнете свои бъдещи попълнения в екипа си, самите Вие ще се включите в едно ползотворно изживяване, което ще разшири професионалните Ви контакти.

Подробности за запазване на място и участие в IT Career Fair може да намерите тук: https://bdw.bg/it-career-fair/

My Job, Кариера