Bulgarian Digital Week 2019 – водещи компании представят дигитални иновации

На 23 септември в Международен технически панаир – Пловдив ще бъде открито едно от най-големите събития в България, посветено на информационните технологии и телекомуникациите – Bulgarian Digital Week 2019.

То е част от седемдесет и петото издание на Международния технически панаир Пловдив, а организаторите са се погрижили да ви предоставят една наистина богата програма, пълна с множество интересни събития, конференции и  дискусии.

Седмицата на дигиталните технологии /Bulgarian Digital Week/ е най-голямото събитие в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии.

Това е витрина на индустрията, демонстрираща напреднали постижения и технологии, определящи посоката на развитие на пазара за предстоящата година, както и удобна демонстрационна и дискусионна платформа за обсъждане на актуални проблеми, комуникация между професионалистите в бранша, доставчици и купувачи.

Bulgarian Digital Week е проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката.

Студентите могат да се възползват и от кариерния форум, за да започнат работа в някои от водещите компании в страната. Организаторите са помислили и за децата, за които ще има специални работилници по време на дигиталното шоу!

Bulgarian Digital Week 2019 е събитие, което събира на едно място всички заинтересовани от съвременните технологии. Още една хубава новина е, че посещението на събитието е безплатно .

Допълнителна информация може да открите на официалния сайт на Bulgarian Digital Week – https://bdw.bg/.

 

 

Минали, Събития

Leave a Reply