Най-големият кариерен форум Национални дни на кариерата пристига във Велико Търново

Най-големият кариерен форум Национални дни на кариерата пристига след София и във Велико Търново. Припомняме, че събитието е дало старт на кариерата на повече от 53 хиляди студенти и младежи у нас.

Кога ще се проведе и какво да очакваме от събитието Национални дни на кариерата?

На 4 април близо 20 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 14:00 ч. в Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус.

Входът за търсещи работа е безплатен.

Национални дни на кариерата е важен инструмент за студентите и младите професионалисти, които търсят кариерни възможности. Всяко от 22-те издания, организирани досега от пионера в кариерните събития у нас – JobTiger,  се е доказало като най-лесният и ефективен начин за студенти и млади специалисти да дадат тласък на кариерата си в желаната от тях посока.

Освен срещи с представители на топ работодателите у нас, форумът е и мястото да се събере полезна информация, да се създадат важни контакти, да се обменят опит и знания с множество колеги и доказани професионалисти от различни индустрии.

Национални дни на кариерата продължават да са верни на добрите традиции, но и на търсенето и внедряването на иновации. За втора поредна година посетителите на форума ще се възползват от ScanFactor – иновативна технология, чрез която кариерните форуми на живо са с дигитален обмен на данни.

Иновацията позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ нови професионални възможности кандидат с предлагащите работни позиции – само с QR код.

Кой ще участва в събитието Национални дни на кариерата?

В официалното откриване на великотърновското издание на Национални дни на кариерата 2023 ще вземат участие:

  • проф. д-р Христо Бонджолов, Ректор на Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”
  • Станислав Николов, заместник областен управител
  • Росица Димитрова, Директор на дирекция “Социални дейности и здравеопазване”
  • Светлозар Петров, Управител на JobTiger.

Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria, а бронзов спонсор е Софийска вода АД.

Партньори на Национални дни на кариерата са Тракия Икономическа Зона, Национален борд по туризъм, НАПОО, Столична община, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Областна управа гр. Русе, JobTiger.tv, HRIndustry.bg.

С подкрепата на Baristo, Таткова градина, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg, pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, ISIC, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, сп. ENTERPRISE, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, careertv, MySofia.bg, Aspasia.

За организатора и събитието:

JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 22 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Повече подробности за Национални дни на кариерата 2023 можете да откриете на https://careerdays.bg/

За контакт и повече информация:

events@jobtiger.bg

+359 884 505 609

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...
Стажантските програми – защо са полезни?
Кои са петте умения, които никога няма да излязат от мода?
Клуб на мениджъра – реалисти спрямо настоящето и организатори на перфектното бъдеще

Предстоящи, Събития

Leave a Reply