Клуб на мениджъра се превърна в лидер при организирането на кариерни събития в края на месец март

В края на месец март младежите от Клуб на мениджъра, организацията към Факултета по икономически и социални науки на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, подготвят поредица от полезни събития. Те имат за цел да запознаят аудиторията със същността на няколко теми:

  • събитие под наслов “Лидер в презентирането – мисия възможна” – среща с участието на гост-лектора Християн Стоилков, провело се на 21 март 2023 г.;
  • четвъртото събитие от планирания цикъл от лекции на успешни предприемачи на платформата Start-up Academy Сезон 2, в което участват гост-лекторите Йорданка Рабаджийска и Стела Мантарева, което предстои на 23 март 2023 г.;
  • среща, посветена на емоционалната интелигентност с участието на гост-лекторите Васил Чакърдъков и Емил Цветков, което ще се проведе 28 март 2023 г.

Какво да очаквате от събитието “Емоционална интелигентност?

Сигурно ще се изненадате, когато чуете, че хората всъщност не са рационални същества. Това е така, тъй като повечето от решенията, които всички ние взимаме не само в личния ни живот, но дори и в работен контекст, са продиктувани от емоциите и емоционалните ни състояния. 

В основата на продуктивната работна среда, добрите взаимоотношения във фирмата и ангажираността на служителите, стоят уменията и личностните характеристики на хората, които се обобщават в понятието емоционална интелигентност.

На 28.03.2023 г. ще имате възможността да чуете от тях защо и как да повишите емоционалната си интелигентност, за да бъдете по-добри мениджъри и лидери в бъдеще. Събитието ще се проведе от 17:30ч. в хибриден вариант – “на живо” в 7-ма аудитория, Ректорат, ПУ „Паисий Хилендарски“, и на линк:

https://us06web.zoom.us/j/85135299869

Meeting ID: 851 3529 9869

Кои са гост-лекторите?

Васил Чакърдъков и Емил Цветков, които са регионални директори на американската компания Southwestern Advantage. Компанията е на 150 години и е специализирана в това да помага на студенти да постигат целите в живота си. Гост-лекторите ще споделят и за възможността за стаж в САЩ.

Васил Чакърдъков е роден и израстнал в Гоце Делчев. Работил е като продавач на сладоледи на улицата, сервитьор и барман. Дванадесет години работи като DJ и радиоводещ.

В американската компания Васил е от 13 години като печели почти всички награди свързани с постижения и растеж в продажбите и бизнеса. През 2015г., Васил завършва на първо място в южноамериканската група и е повишен в главен мениджър за България за американската компания Southwestern Advantagе. През 2018г. и 2019г. печели награда “Регионален мениджър на годината” заради това, че групата му повишава продажбите с над 30% през 2018г. и с над 40% година по-късно.

Емил Цветков  е роден и израснал в Мездра. В продължение на 12 години тренира професионално лека атлетика, като печели 3 национални титли. В американската компания Southwestern Advantage е от 11 години, като в този период постига редица значими постижения. Емил е първия  човек, който е номер едно в компанията по продажби 3 години поред, подобрява рекорда по продажби през 2020г и обучава 2-ма студенти, които да подобрят неговите върхови постижения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...
За първи път най-мащабният кариерен форум стартира с радио предаване на живо
Кои професии вече се извършват изцяло от изкуствен интелект?
Топ 3 работни места, най-популярни сред студентите

Полезно

Leave a Reply