Клуб на мениджъра – реалисти спрямо настоящето и организатори на перфектното бъдеще

Клубът на мениджъра е организация към Факултета по икономически и социални науки на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, чрез която студентите могат да повишават своята осведоменост за нови проекти, конференции, различни тематични мероприятия, открити лекции на представители от бизнеса и други с цел повишаване ангажираността и принадлежността към университета.

Клубът на мениджъра предоставя на своите членове възможност да се развиват личностно и професионално, като ги информира своевременно за възможности, свързани със стажове и практики във водещи компании. 

Организацията се стреми към изграждане на професионални контакти с бизнеса и повишаване разпознаваемостта на дейността посредством активна тристранна връзка „студенти – бизнес – наука“.

Каква е мисията на Клуб на мениджъра?

Мисия на Клуб на мениджъра е:

  • Да служи като ценен ресурс, както за студентите обучаващи се в сферата на управлението, така и за тези, които се интересуват от личностно и професионално развитие. 
  • Да запознае студентите с възможностите и ползите от мениджърската професия и активното им включване в стажантски и стипендиантски програми от началните години на висшето им образование.
  • Изграждане на управленски умения и познаване на добри практики в областта на управлението, посредством организирането на публични лекции от представители на бизнеса. 

Мотото на клуба е ”Родени да бъдат реални, а не перфектни!”

Всеки може да стане член в организацията, достатъчно е само да попълни заявлението за членство на адрес:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2MyQNSChUk7v2oJFGyo8zcOG385es66OGM0bohLQHiYYxoQ/viewform?fbclid=IwAR3yJHdS1_o74W_1uLY37I7tp3rBOulebrQTr2DfeYQ8athT6ZA8zbN87kk

Кое е следващото събитие, организирано от Клуб на мениджъра?

Следващото събитие е под наслов “Лидер в презентирането- мисля възможна” и ще се проведе на 21.03 от 17:30ч. в 7-ма аудитория, Ректорат. Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с любопитни практики, които ще им помогнат да се превърнат в лидери в презентирането.

Защо темата за презентирането носи толкова голямо значение?

Презентирането е един от най-ключовите инструменти за развитието на всеки човек. Комуникацията, предаването и представянето на информацията по атрактивен и запомнящ се начин ни помага да се откроим като проактивни личности.  

Всеки, който говори пред аудитория, желае да бъде изслушани разбран от нея. Иска да остави ярка следа в съзнанието на хората срещу себе си. Но да умееш да предадеш посланието си на публиката и тя да те запомни, това е резултат от непрестанен труд, специални упражнения и постоянство.

Тъй като задачата на оратора не е никак лесна, Клубът на мениджъра е поканил един от най-добрите специалисти в областта на презентирането – Християн Стойлков.

Той ще разкрие тайната на това това как всеки един от нас може да се превърне в лидер в презентирането. Ще сподели кои са необходимите стъпки към създаването на впечатляващи презентации и ще представи различни техники, които работят безотказно.

Присъстващите ще имат възможността да се запознаят с първата му книга – ,,Лидер в презентациите”, която може да бъде използвана и като наръчник за усъвършенстване на уменията. 

Кой е Християн Стоилков?

Гост-лектора Християн Стоилков е основател на Presentation Leader – компания, фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за своите клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация – планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти. Изготвял е презентации за компании, които правят десетки милиони оборот на 6 континента.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...
За първи път най-мащабният кариерен форум стартира с радио предаване на живо
Кои професии вече се извършват изцяло от изкуствен интелект?
Топ 3 работни места, най-популярни сред студентите

Компании

Leave a Reply