Как да развием себе си като личност на високо ниво?

Клуб на мениджъра отново подготвят любопитно събитие

В първите дни на месец май събитията, организирани от Клуб на мениджъра, Офис за технологичен трансфер и Студентски съвет към Пловдивския университет продължават. Срещата, която ще се състои тази вечер (3 май), ще бъде посветена на темата “Личностно развитие и бизнес етикет”.

Защо е толкова важно да се развием като личности?

Необходимо е да развием себе си като личност на високо ниво, за да бъдем проспериращи и успешно итегриращи се в професионален план.

Личностното ни развитие е ключът към вратите на успеха.

Когато обогатяваме и надграждаме познанията си в различни аспекти, се превръщаме в изключително конкурентоспособни кадри. За да развием една успешна кариера е важно следното:

  • да вярваме в себе си, в своите знания и умения;
  • да развиваме талантите и дарбите си непрестанно;
  • да открием, къде са силните ни страни и да поставим акцента върху тяхното развитие.

Защото всички тези усилия ще ни изпратят на върха, към мястото и възможностите, към които се стремим. Бизнес етикетът всъщност е една от тайните съставки за изграждането на всеки истински успешен професионалист, без значение от сферата му на дейност. Правилният бизнес етикет е това, което ни откроява и прави така, че да бъдем забелязани от правилните за нас хора.

Затова и Клуб на мениджъра избира да засегне темата “Личностно развитие и бизнес етикет” в рамките на своето следващо събитие.

Тази вечер, на 03.05.2023 г. от 17:30ч. в 7-ма аудитория, Ректорат, ПУ „Паисий Хилендарски“ ще имате възможност да получите съвети свързани с темата “Личностно развитие и бизнес етикет” от Сабина Ракова. Тя е консултант по личностно развитие, НЛП специалист, член на международната асоциация на професионални терапевти и консултанти личностно развитие (IAPTC). Освен това е и вдъхновител и ментор по стил, красота, елегантност и етикет.

Коя е гостуващата лекторка Сабина Ракова?

Сабина Ракова е завършила бакалавърска степен “Връзки с обществеността” и магистър “Дигитални комуникации” в Нов Български университет. Създател е на FEMMELAND.

Сабина споделя, че личната ѝ трансформация започва през 2015 година, когато осъзнава, че не върви по собствения си път. Тогава започва да търси отговори на същите онези въпроси, които днес други млади хора си задават. Решава да помага на хората при разрешаването им. Затова тя не се притеснява да предава знанията си, да говори чрез опита си и да продължава да се обучава.

Сабина предлага съвети, консултации и коучинг програми, с които да бъда полезна и  да вдъхновява. Тя предоставя решения, чрез които предизвиква проницателни разговори. Твърди, че нейното призвание, страст и начин на живот е да бъде полезна на хората, да им помага да видят възможностите, които им се предлагат, и да получат нова гледна точка за предизвикателствата, които се появяват по пътя им при създаването на живота на мечтите им.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ...
Приключиха 7-те събития в рамките на Национални дни на кариерата 2023
Как италиански стартъп създаде алгоритъм за по-ефективно търсене на работа?
Стажантските програми – защо са полезни?

Предстоящи, Събития

Leave a Reply