Ела на Национални дни на кариерата 2024, където компаниите търсят теб!

Ела на Национални дни на кариерата 2024, където компаниите търсят теб!

С все по-голяма сила се усеща, че компаниите на пазара на труда действат с повече предпазливост. Част от работодателите в страната ще продължат да се сблъскват с трудности при търсенето на професионалисти и ще бъдат все по-внимателни при привличането на нови служители. Въпреки времената на труден и непредсказуем пазар на труда има компании, които усилено наемат и разширяват екипите си. Това е основната причина младите хора да не пропускат шанса си да се срещнат с тях на живо.

Работодателите, които се отличават дори и във времена на криза, ще посрещнат бъдещите си служители на Национални дни на кариерата 2024

Събитието стартира на 6 април в София и ще се проведе в общо 6 академични града! Ела и намери своята мечтана работа или стажантска програма.

До този момент над 90 компании са заявили участие във форума. Кои са фирмите участници може да разгледаш тук.

Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?

  • София – 6 април – Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 9 април – Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Габрово – 11 април – Технически университет
  • Пловдив – 13 април – Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 април – Русенски университет „Ангел Кънчев“

За първи път тази година входът за изложението е със задължителна регистрация, благодарение на  платформата за дигитален обмен на данни, ScanFactor. Чрез нея може директно да споделяш своето CV с работодателите в деня на събитието в твоя град – максимално лесно и удобно.

За да се присъединиш към посетителите, които вече заявиха своето желание да присъстват на Национални дни на кариерата, е необходимо да направиш своята безплатна регистрация тук.

Посещението за Национални дни на кариерата може да бъде полезно за теб по няколко причини:

  1. Първата и най-основната причина е да поемеш по пътя към мечтаната работа. Ако търсиш стаж за лятото, ще можеш да намериш такива възможности в големи български или международни компании. А ако чувстваш, че ти е време за кариерна промяна или релокация, Национални дни на кариерата може да е мястото, където да предприемеш първите стъпки в тази посока.
  2. Посещението ще ти даде шанса да се запознаеш с хора от твоята област и с представителите на фирмите, които се занимават с подбора на нови колеги за екипите си. Бъди проактивен, говори с максимално много работодатели и не забравяй да актуализираш LinkedIn профила си преди да ги добавиш;
  3. На Национални дни на кариерата можеш да получиш и много практически съвети и информация за кариерното ти развитие, както и да разбереш кои са най-важните умения, необходими за работата в твоята област.

Виж още съвети как да се подготвиш за Национални дни на кариерата тук.

Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.

Партньори на Национални дни на кариерата са Асоциация на индустриалния капитал в България, Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“,  JobTiger.tv, HRIndustry.bg.

С подкрепата на: AIBEST, Baristo, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg,  pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, Invest in Bulgaria, Aspasia, NJOY, Borsa.bg, Инженер.бг

Предстоящи, Събития

Leave a Reply